بهترین روش های انتخاب چراغ دیواری مناسب

چراغ دیواری

فهرست مطالب

چراغ دیواری یکی از متداول ترین محصولاتی است که برای نورپردازی دیوارها مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول دارای انواع مختلفی است که با تابش نورهای متنوع و زیبا، محیط و دیوارها را چندین برابر زیباتر می کنند. بخش های اصلی تشکیل دهنده این مدل چراغ شامل یک پایه نگهدارنده، حباب و لامپ به همراه یک محافظ می باشند. که به نوعی اجزای ایصلی این محصول نیز به حساب می آیند. امروزه استفاده از این مدل چراغ ها تاثیر بسزایی در دیزاین و طراحی دکوراسیون ها ایفا می کنند. به همین دلیل با توجه به تنوع این محصول و انواع زوایای تابش در مدل های مختلف آن، انتخاب بهترین مدل متناسب با نوع خانه بسیار با اهمیت است.

یکی دیگر از مهم ترین ویژگی های این محصول، به دلیل تنوع و کاربردهایی که دارد، هم در سیستم های روشنایی داخلی و هم روشنایی خارجی کاربرد دارد. به همین دلیل شناخت مدل ها، کاربردها و ویژگی های انواع آن می تواند کمک شایانی به استفاده از این محصول به ما داشته باشد. در واقع با توجه به شرایط طراحی و نوع این چراغ، می توان از آن در بخش های مختلفی استفاده کرده و تاثیر زیادی در روند طراحی داشته باشیم. از همین رو در ادامه به معرفی مشخصات فنی و ظاهریو مدل های این محصول می پردازیم. تا شما نیز با آگاهی بیشتری در زمان راه اندازی سیستم روشنایی مورد نظر خود، در صورت نیاز از این مدل محصول نیز استفاده نمایید.

کاربرد انواع چراغ دیواری

همان طور که اشاره کردیم تنوع ظاهری این محصول مانند برخی از انواع سیستم های روشنایی همچون پروژکتور ال ای دی بسیار زیاد است. و در واقع از جمله اصلی ترین ویژگی های این محصول نیز همین تنوع ظاهری است. که در کنار تنوع رنگی، خود ابعاد و شکل محصول نیز در دکوراسیون فضا تاثیرگذار است. ضمن اینکه زاویه و میزان تابش، رنگ و … از جمله تفاوت هایی است که در انواع این مدل چراغ می توان یافت. اصلی ترین قسمت هایی که  از این مدل چراغ ها استفاده می کنند، شامل اتاق های خواب، آشپزخانه، فضای داخلی، راه پله و راه روها به همراه اتاق پذیرایی می باشد. که علاوه بر روشنایی این بخش ها عاملی در زیبایی فضای داخلی نیز محسوب می شوند. اما مهم ترین انواع این مدل چراغ ها را شاید بتوان در دسته بندی ذیل قرار داد.

  • چراغ لوکس
  • چراغ دیوار کوب
  • چراغ کلاسیک
  • چراغ های جدید

انواع زاویه تابش چراغ های دیواری

زاویه تابش چراغ های دیواری

یکی از نکات مهم در انتخب انواع مدل این چراغ، توجه به زاویه تابش آن است. چرا که در مدل های مختلف زوایای مختلفی برای تابش نور در نظر گرفته شده است. این نکته حتما باید توسط شما مدنظر قرار بگیرد. در برخی از خانه هایی که سقف کوتاهی دارند، یا برای افزایش فضای خانه نیاز به نورپردازی متناسب با این شرایط است. چرا که تابش از پایین سبب افزایش ارتفاع سقف شده، به همین منظور نیز فضای خانه بزرگ تر به نظر می رسد. ضمن اینکه زاویه تابش مناسب می تواند نتیجه کار را تا حد زیادی بهبود ببخشد. در مقابل نیز عدم استفاده از زاویه تابش مناسب می تواند سبب آزار چشم افراد، کاه زیبایی و کاربرد و همچنین ایجاد خیرگی شود. به همین خاطر حتما باید به این مسائل و محل تابش نور رد این محصول دقت به خرج دهید.

با توجه به این نکته و اهمیت آن، زوایا و تاثیرات هر کدام در طراحی را مدنظر قرار دادیم. تا با انتخاب چراغ دیواری مناسب همراه با زاویه مطلوب، فضای خانه را بیش از پیش بهبود دهیم. برای این کار نیز از سایر چراغ ها مانند هالوژن و یا دیگر روش های نورپردازی داخلی نیز استفاده می شود. که باید متناسب با طراحی خانه خود یکی از آن ها استفاده نمایید. چرا که هر محصولی با طرح خاص خود و البته زاویه تابش مورد نظر، تفاوت های زیادی را می تواند ایجاد کند. چرا که این عامل، فاکتور مهمی حتی در زمان انتخاب محصول نیز بهش مار می رود. از همین رو در ادامه به زوایای مختلف تابش نور در  این چراغ می پردازیم.

چراغ نور بالا

احتمالا بهترین گزینه برای افزاش میزان فضای یک قسمت استفاده از چراغ دیواری نور بالا است. چرا که با توجه به زاویه تابش از پایین به بالا، علاوه بر افزایش ارتفاع دیوارها، ناخواسته ارتفاع سقف نیز افزایش پیدا می کند. به همین خاطر تاثیر بسزایی در دکوراسیون و افزایش وسعت خانه دارد. بکارپگیری این چراغ در اتاق پذیرایی، اتاق های خواب کوچک و اتاق های نشیمن بسیار کاربردی است. همچنین در خانه هایی که سقف ارتفاع کمی دارد، و یا ابعاد آن کوچک است، استفاده از این مدل از چراغ های دیواری پیشنهاد می شود. در واقع استفاده و بکارگیری این تکنیک در بسیاری از خانه ها با چنین ویژگی هایی بسیار رایج است. چرا که می توان با کم ترین هزینه و البته دردسر و تنها با کمک نور، فضای داخلی آن را برای مهمانان تغییر داد.

چراغ نور پایین

این مدل تابش نور از چراغ به سمت پایین می باشد. همواره استفاده از تابش نور به سمت پایین، برای اتاق های بزرگ استفاده می شود. این مدل چراغ ها برای ایجاد یک فضای گرم و صمیمانه استفاده می شود. چرا که این زاویه کمکی به بزرگی خانه نمی کند فقط فضا را صمیمانه تر می کند. استفاده از این زاویه برای اتاق ها و فضاهای کوچک توصیه نمی شود. ضمن اینکه در برخی از دیوارهای محوطه نیز گاهی از این تکنیک استفاده می شود. البته که این کار همیشگی نبوده و گاهی ممکن است استفاده شود. همواره مدل های نور پایین را در مدل های مخصوص چراغ خیابانی دیده ایم. همین طور زاویه تابشی که در این مورد باید کاملا استاندارد و مطابق با برخی الزامات باشد. این تکنیک در بحث روشنایی مدل های نور پایین خانه نیز لحاظ می شود.

همچنین استفاده از این مدل از چراغ ها با توجه به میزان تابش نور برای نصب بر روی ساختمان ها زیاد توصیه نمی شود. چرا که ارتفاعی که یک ساختمان دارد، نمی تواند به خوبی با اینگونه چراغ ها روشن شود و نتیجه کار چندان دلخواه نخواهد بود. به همین دلیل بیشتر برای روشنایی نما ساختمان از پروژکتورها، ریسه و یا انواع وال واشر استفاده می کنند. ضمن اینکه نوع تکنولوژی تابش، میزان پخش نور و قدرت آن نیز در این موارد از اهمیت زیادی برخوردار است. چرا که در فضاهای باز با توجه به شکلی که دارند، ترجیح بر استفاده از چراغ هایی است که علاوه بر روشنایی همان بخش، اطراف را نیز نورانی کنند. که می توان به مدل های پارکی و یا استفاده شده برای روشنایی معابر اشاره کرد.

چراغ نور بالا و پایین

چراغ های دیواری نور بالا و پایین

این مدل چراغ ها طوری طراحی شده اند که میزان مساوی از نور را به سمت بالا و پایین می تابانند. به دلیل تعادلی که در این زاویه تابش وجود دارد، می توان از آن در قسمت ها و بخش های مختلف استفاده کرد. ضمن استفاده از آن در فضاهای داخلی و یا خارجی نیز تفاوتی نداشته و در هر دو فضا می توان از این مدل چراغ دیواری بهره برد. تنها نکته مهم در استفاده از آن در فضاهای خارجی استفاده از محافظ برای آن است. تا طول عمر آن افزایش یافته و کارکرد مناسب تری نیز داشته باشد. ضمن اینکه محاظف و درجه حفاظتی بالا، می تواند عاملی جهت جلوگیری از نفوذ گرد و غبار و یا رطوبت به داخل چراغ باشد. عواملی که در صورت عدم رعایت، می تواند سبب خرابی زودهنگام و کاهش کیفیت محصول شما شوند.

چراغ مناسب فضای باز

یکی دیگر از کاربردهایی که این مدل چراغ دارد، استفاده از آن ها در محیط های باز است. و به همین دلیل و به خاطر امکان استفاده هم در محیط های بسته و هم باز از محبوبیت زیادی نیز برخوردار می باشد. به طور کلی ویژگی ها و شرایط چراغ های فضای باز مانند نوع داخلی هستند. اما در طرح و مدل متفاوت می باشند. همچنین به دلیل عایق مناسبی که دارند، در برابر عوامل محیطی مقاوم بوده و دچار مشکل نمی شوند. در مدل دیواری فضای باز با طراحی محفظه های قفسی شکل، و دارای حباب مانع از نفوذ رطوبت، آب و برف به داخل چراغ می شوند.

از جمله کاربردهای این مدل می توان به استفاده از آن در کنار پله ها اشاره کرد. چرا که در این بخش ها روشنایی بسیار مهم بوده و البته تاثیر بسزایی نیز در زیبایی دارند. که عمدتا با استفاده از این محصول و همین طور لامپ های مخصوص خود کف پله ها که می تواند متغیر باشد. در کنار باغچه ها نیز از چراغ دفنی برای تکمیل کار بهره می برند. که تنوع رنگی و زاوایای تابش متفاوت در این امر بسیار مهم و البته نتیجه نهایی کار بسیار زیبا خواهد شد. در واقع استفاده از این مدل از چراغ های دیواری فضای باز کاربردهای زیادی دارد. که یکی از مهم ترین آن ها در بخش های بیرونی می تواند همین مورد باشد.

چراغ دیواری مناسب برای اتاق نشیمن و پذیرایی

چراغ دیواری مناسب برای اتاق نشیمن

احتمالا یکی از مهم ترین قسمت هایی که استفاده از این مدل چراغ در آن از اهمیت بالایی برخوردار باشد، قسمت اتاق پذیرایی و نشیمن است. چرا که این محیط به عنوان محلی برای نشستن افراد، صحبت کردن، تماشای تلویزیون و استقبال از مهمانان بسیار مورد توجه قفرار دارد. به همین دلیل نیز استفاده از مناسب ترین چراغ های دیواری در این بخش بسیار حائز اهمیت است.

برای انتخاب چراغ مناسب همراه با زاویه و میزان تابش و رنگ مطلوب باید عوامل مختلفی را در نظر بگیریم. اینکه در چه قسمت هایی نیاز به نور بیشتر داریم و چه فضایی بیشتر با دکور ما هماهنگ می باشد. به عنوان مثال در خانه هایی با سبک کلاسیک بهتر است که چراغ های دیواری انتخاب شده حتما با آویز و یا لوستر هماهنگی داشته باشد. چرا که اسفاده از یک لوستر سلطنتی در کنار چراغ مدرن هماهنگی مناسبی ندارد. از همین رو طراحان داخلی با توجه به المان های مختلف می توانند ما را در این زمینه کمک کنند.

یکی دیگر از چراغ هایی که می توان در این قسمت مورد استفاده قرار بگیرد، استفاده از چراغ های خطی است. چرا که می توانیم با تابش نور به قسمت های مختلف همچون تابلو ها و یا گلدان، فضا دلنشینی را ایجاد کنیم. ضمن اینکه در کنار شومینه نیز استفاده از چراغ های دکوراتیو علاوه بر افزایش روشنایی، احساس آرامش و دلنشینی بیشتری را نیز به فضای نشیمن ما می بخشد.

لامپ دیواری مناسب حمام و روشویی

یکی دیگر از بخش های مهم خانه که نیاز به چراغ های با کیفیت برای روشنایی دارد، بخش سرویس های بهداشتی و جمام است. در این قسمت ها که به منظور کاربری های مختلف استفاده می شود، باید به گونه ای روشن باشد، تا برای همه کارهای آن مناسب باشد. از آرایش کردن، مسواک زدن، حمام کردن و… به همین خاطر کیفیت نور، زاویه تابش که مانع از تابش مستقیم آن به چشم ها شود، عایق و آب بندی بسیار با کیفیت به دلیل رطوبت بالا و عدم نفوذ آب به داخل چراغ و… از جمله مهم ترین ویژگی های چراغ مورد استفاده در این بخش می باشد. به همین خاطر در زمان انتخاب چراغ دیواری خود در این قسمت باید به جنبه های مختلفی توجه نمایید.

معمولا چراغ های به کار رفته در این قسمت می تواند ساخته شده با چندین لامپ باشند. چرا که همان طور که گفتیم، باید قابلیت روشنایی مناسبی داشته باشد. همچنین استفاده از چندین چراغ در اطراف آیینه به همراه یک چراغ مرکزی نیز می تواند تشکیل دهنده آرایش قرار گرفتن چراغ ها باشد. البته که تعداد و میزان نور بستگی به فضا سرویس و حمام شما دارد. همچنین شیشه های استفاده شده برای این چراغ ها یا به نوعی حباب آن باید دارای ضخامت بسیار مناسبی باشد. تا سبب عدم نفوذ رطوبت و البته تابش یکنواخت و با کیفیت نور نیز شوند. همچنین در این بخش از خانه معمولا دمای رنگ نور متناسب با رنگ روشن و روز انتخاب می شود. تا کیفیت نور داخلی آن قسمت افزایش یابد.

انتخاب بهترین چراغ برای خانه

بهترین چراغ دیواری برای خانه

همان طور که در این مقاله شرح دادیم، نکات مختلفی برای انتخاب بهترین نورپردازی خانه وجود دارد. که شناخت انواع چراغ ها و البته انتخاب بهترین آن که متناسب با دکور و طراحی خانه ما باشد از اهمیت بالایی برخودار است. به همین دلیل دریافت مشاوره و طراحی چراغ متناسب با نیازمان می تواند یکی از روش های گره گشا در این زمینه باشد. از همین مجموعه روشنایی سیزال به واسطه سال ها تجربه در ارائه انواع سیستم های روشنایی داخلی و خارجی می تواند شما را در انتخاب بهترین مدل چراغ دیواری راهنمایی کند. برای دریافت مشاوره نیز می توانید همین حالا با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید.

دفتر: 02156118175

شرکت: 02156118174

مدیریت: 09122039726

ارتباط مستقیم 09120754035

می توانید به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Instagram WhatsApp WhatsApp Telegram
فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟